Workshops

Zet geuren in op een plek, dan verandert  het klimaat.
Zet ze in bij verzorgingsproducten en je creëert een beleving.
Door middel van het inzetten van de juiste geur  creëer je een aangename sfeer.

Geurontwikkelaar en geurstylist Joanne Klein Wolterink neemt op creatieve wijze en vol passie een ieder mee in de “geurenwereld”. Tijdens haar workshops wisselen beleving, informatie en inspiratie elkaar af.

Workshop creëer je persoonlijk parfum

“Een parfum betovert en geeft vleugels. Ze versterkt je persoonlijkheid en uitstraling. Op subtiele wijze wordt zij naar de neus gedragen van anderen”.

Een geurende en creatieve workshop waarin je een eigen unieke parfum van etherische oliën  maakt. Het “componeren” van een parfum is een creatieve bezigheid waarin intuïtie, fantasie en creativiteit heerlijk hun gang mogen gaan. Wordt het een zwoele, frisse, zoetige of kruidige creatie? Laat je meevoeren in de geurenwereld en ontdek het.
Wil je met een eigen groep, dat kan. Ook op locatie komt Joanne deze geurige workshop geven.  

Bedrijfsuitje of bijzonder activiteit

Een leuk bedrijfsuitje of bijzondere activiteit op een event is dan ook de geurworkshop geleid door geurstylist Joanne Klein Wolterink. De workshop kan bij u op locatie plaatsvinden. Deelnemers leren 100% natuurzuivere geuren toe te passen. Zo maken zij gebruik van moeder natuur om een persoonlijke of juist een bedrijfsgeur samen te stellen. En niets leukers dan een eigen creatie mee naar huis te nemen.

Teambuilden met Geur Werkt, samen een geur creëren

Door te werken met geur komt u al snel in een andere mood. Het haalt u uit de sfeer van het werk en u denkt aan heel andere dingen. Bedrijven die aan teambuilding doen met Geur Werkt, laten hun teams door geur weer nieuwe inspiratie krijgen. Door met elkaar, jong & oud, m/v, een geur samen te stellen, ontstaat harmonie en teamspirit. Zo kan bijvoorbeeld ook worden gewerkt aan de bedrijfsgeur waar werknemers nog veel plezier aan zullen beleven. Of juist een geur per afdeling of voor in een winkel.

Luisteren met de neus

Creatief mengen is een esthetisch alchemistisch proces… Je leert ontvankelijk en leeg te zijn, zodat je met je neus kunnen luisteren. Het doet een beroep op hele andere kwaliteiten dan die je voor je dagelijkse werk nodig hebt. Omdat een mengsel niet meteen gemaakt wordt, maar zich ontvouwt en groeit, is het een prachtig proces voor jezelf, voor een teambuildingsdag. Het geurencompositie reageert op de etherisch olie én op de mengers. Origineler kan niet.

Ook op locatie komt Joanne deze geurige workshop geven.