Over Geur Werkt

Als geurstylist is het de passie van Joanne om bedrijven, winkels, beauty centra’s te adviseren om natuurlijke geuren in te zetten. Met het inzetten van geur bekrachtig je de image van het bedrijf, product of event. Ruiken is namelijk één van de belangrijkste zintuigen, het zintuig dat je niet snel kunt negeren. Met geurstyling laten bedrijven niet alleen een logo of bedrijfskleuren zien, maar wordt het beeld en product versterkt met geur.

Onderzoek toont aan dat 75% van onze emoties wordt bepaald door wat we ruiken. Het schijnt dat de combinatie van geur en beeld  sterker is dan beeld alleen. En wist je dat men langer in een ruimte wil verblijven als de geur overeenstemt met de sfeer van die ruimte?

Geurstylist Joanne Klein Wolterink werkt met uitsluitend natuurlijke grondstoffen. In Turkije heeft zij een eigen project waardoor zij met 100% etherische oliën uit eigen teelt en oogst kan werken.

Natuurzuivere en eerlijke dienst

“Natuurlijke geur ruikt veel dieper en ronder en daarbij vind ik het geweldig om voor zelfstandige boeren te gaan die een eigen oogst hebben. Zo kan ik hen ondersteunen. Het liefst ga ik voor mooie en groene projecten zodat ik een zuiver product en eerlijke dienst kan leveren’.

Haar passie en drive voor natuurzuivere geurontwikkeling is op al even natuurlijke wijze ontstaan. Als kind was ze al in de ban van geuren van Moeder Aarde en deed allerlei proefjes om deze geuren te “vangen”. Een opleiding tot Aromatherapeut kon dan ook niet uitblijven. In haar eigen praktijk als massagetherapeut heeft ze meer dan 15 jaar aromatherapie toegepast. Ze bleef zich verder ontwikkelen op het gebied van natuurlijke geuren, geurbeleving en geurontwikkeling.

Joanne merkte dat werken met geuren naast therapeutisch ook op een andere wijze functioneel en succesvol ingezet kon worden en zo ontstond in 2009 Geur Werkt waarin ze geurstyling, geurontwikkeling en geurbeleving inzet om bedrijven, winkels, producten en events te inspireren en succesvoller te maken.

Wilt u ook geurstyling inzetten om de marketingboodschap van uw bedrijf, winkel, product of event kracht bij te zetten? Aarzel dan niet neem contact op en laat Geur Werkt u professioneel adviseren en inspireren.