Geurstyling

Geurstyling voor bedrijven, winkels en events

Je stapt een winkel binnen. Het ruikt er zalig naar een lichte bosgeur met in de verte een zweem van frisse sinaasappel. De kleuren spreken je aan, de displays en het zachtgroene licht zijn op elkaar afgestemd. Je hoort wat muziek. Zachtjes begin je te neuriën en voordat je het weet zit je zit in een totaal andere mood dan waarmee je even geleden naar binnen stapte………

Bekrachtig je bedrijfsimage

Zoals kleur en design de uitstraling kunnen versterken, zo kan dat ook met een eigen geurcompositie. Geur Werkt is gespecialiseerd in het ontwikkelen van 100% natuurzuivere geuren die volledig zijn afgestemd op jouw bedrijf, winkel, product of event.

Geurstyling, nieuwe trend op marketinggebied

Bedrijven die geurstyling toepassen, hechten waarde aan geurbeleving. Zij geven feminiene waarden als ruiken, horen, zien, intuïtie, emotie, wij-gevoel, innovatie en creativiteit een grote rol. Geur is een onlosmakelijk onderdeel geworden van hoe wij dingen beleven en een zeer effectief communicatiemiddel. Verkopen in winkels waar geurstyling wordt toegepast, nemen toe. Medewerkers op kantoren waar geur wordt ingezet, blijken beter te presteren.

Werkwijze Geur Werkt

Als u Joanne Klein Wolterink inhuurt voor geurstyling, dan stemmen jullie in een persoonlijk gesprek eerst af wat het doel is van het inzetten van geur en wat waar de voorkeuren liggen. Zij adviseert vervolgens over hoe de geur het beste ingezet kan worden. Vervolgens maakt Geur Werkt drie composities op maat. Deze composities worden elk als proef ingezet en vaak springt er dan al eentje uit, die verder wordt uitgewerkt. Een heerlijk creatief proces waarin Joanne met het bedrijf samenwerkt.

Geurstyling in bedrijf

Kijk op de pagina over Geurprojecten om een idee te krijgen hoe andere bedrijven, kantoren en events al geurstyling van Geur Werkt toepasten.

Geïnspireerd en wil je ook een 100% natuurlijke geur om:

  • klanten te stimuleren tot aankoop?
  • te zorgen dat bezoekers van uw event in een bepaalde mood komen?
  • uw werknemers een stimulerende werkomgeving te bieden?
  • uw product duurzaam te laten zijn en iedere klant een optimale geurbeleving te geven?
  • Uw dienstverlening te verrijken met geurbeleving?

Neem dan contact op met Joanne en ervaar zelf hoe Geur werkt voor u.