Geurprojecten

Van gewone appartementen naar wellnesscomplex

Geur Werkt adviseerde een villacomplex met 7 appartementen in Turkije om meer beleving voor hun gasten te creëren. Op het dakterras komt een wellness gedeelte en Joanne componeert een geur die in de verschillende gedeelten verdampt zal worden. Zo worden gasten verleid tot algehele ontspanning en versterkt het hun gevoel van welbehagen.

Congres en event – door geurstyling maximaal afgestemd op het thema

Geur Werkt ontwikkelt regelmatig geuren die zijn afgestemd op een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld bij congressen. Creëer een sfeer die hoort bij het event en laat de bezoekers optimaal genieten en verras ze.

Kledingboetiek trekt met geurstyling nog meer klanten

De eigenaresse van een kledingboetiek vond het idee van een eigen geur erg aantrekkelijk en vroeg Geur Werkt een geur te ontwikkelen die bij haar en haar bijzondere boetiek paste. 

Call center – van bedompte ruimte naar fijne werkplek

En dan de bank waar 70 medewerkers van het callcenter klaagden over een akelige, bedompte geur. Aan Geur Werkt de vraag een geur te ontwikkelen die aangenaam zou zijn voor alle 70 medewerkers op die afdeling. Dat was een hele uitdaging. Joanne vroeg welke sfeer of welk gevoel ze wilden creëren. Gezamenlijk zijn we aan de slag gegaan. Uiteindelijk hebben we door drie composities te testen, een frisse maar tegelijkertijd warme en harmoniserende geur gecomponeerd.