Geurpresentatie


Geurontwikkelaar en geurstylist Joanne Klein Wolterink neemt op creatieve wijze en vol passie een ieder mee in de “geurenwereld”. Tijdens haar presentaties wisselen beleving, informatie en inspiratie elkaar af.

Exclusieve geurpresentatie voor organisaties

Veel bedrijven organiseren presentaties voor hun personeel, relaties, agentschappen of klanten over uiteenlopende onderwerpen. Een originele presentatie is die van Geur Werkt over het inzetten van geur en geurbeleving binnen organisaties. Hoe werkt geur op de mens? Hoezo nemen prestaties en verkopen toe door het toepassen van geur in kantoren en winkels? Wat zijn de mogelijkheden om geur in te zetten als marketingcommunicatiemiddel? Hoe neem je klanten mee in een geurbeleving?

Geurexpert voor een inspirerende presentatie bij u op locatie

Joanne Klein Wolterink is specialist op het gebied van geurstyling en adviseert bedrijven, kantoren en events over hoe zij geur optimaal kunnen inzetten. Voor haar geurcomposities maakt zij gebruik van 100% natuurzuivere geurstoffen en oliën. Tijdens de geurpresentatie bij uw bedrijf, laat zij uw klanten, medewerkers of relaties horen, zien en ruiken welke geurmogelijkheden er zijn. 

Laat je inspireren door de vele mogelijkheden om geur in te zetten. Nodig Joanne uit voor een gepassioneerde presentaties en verras je klanten, relaties en/of medewerkers.